Podcast-special: Hvordan forsvarer vi os mod dronerne?
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Podcast-special: Hvordan forsvarer vi os mod dronerne?

 

I denne specialudgave af Transformator handler det om droner – eller rettere sagt, hvordan vi kontrollerer og om nødvendigt bekæmper dem. Vi har nemlig i dag meget få midler til at forsvare os mod lavtflyvende elektronik, men det vil forandre sig i de kommende år.

Allerede i dag er dronebekæmpelse i en milliardindustri, og herhjemme har det nordjyske selskab Mydefence udviklet udstyr til sporing og radiojamming af droner, som blandt andet er afprøvet i Syrien og Afghanistan.

I studiet har vi besøg af journalist Andreas Lindqvist, som har skrevet om de nye forsvarssystemer mod droner i Ingeniørens magasin Året Rundt 2019. Hen over jul og nytår bringer vi i en stribe specialudgaver interviews med journalisterne bag et udvalg af artiklerne fra magasinet.

Læs artiklen fra magasinet Året Rundt: (kræver abonnement)

Fik du hørt:

Podcast special: Deepfake-videoer kan få hvem som helst til at sige hvad som helst
Podcast special: Nyt syn på neandertalerne: De lignede os meget
Podcast-special: Her er det vigtigste danske forskningsresultat i 2019

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside

Emner : Droner
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten