Podcast-special: Her er det vigtigste danske forskningsresultat i 2019
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Podcast-special: Her er det vigtigste danske forskningsresultat i 2019

 

I denne specialudgave af Transformator sætter vi fokus på de største danske videnskabelige bidrag til forskningen i 2019. Ingeniøren har siden 2004 udpeget de fem bedste forskningsresultater inden for teknik og naturvidenskab udført af forskere i Danmark, eller hvor forskere fra Danmark har ydet et væsentligt bidrag som del af et internationalt forskningssamarbejde.

I år handler det både om elektrisk fremstilling af hydrogen og methanol, kvanteforskning, biodiversitet i bjerge, løsningen på et 50 år gammelt matematisk problem samt MFR-vaccinationer, og hvorvidt de øger risikoen for autisme.

Jens Ramskov er i studiet og fortæller om årets nominerede – og udpeger selvfølgelig vinderen af Videnskabens top 5, som man kan læse mere om i Ingeniørens magasin Året Rundt 2019. Hen over jul og nytår bringer vi i en stribe specialudgaver interviews med journalisterne bag et udvalg af artiklerne fra magasinet.

Læs artiklen fra magasinet Året Rundt: (kræver abonnement)

Fik du hørt:

Podcast special: Nyt syn på neandertalerne: De lignede os meget
Podcast-special: Hvordan forsvarer vi os mod dronerne?
Podcast special: Deepfake-videoer kan få hvem som helst til at sige hvad som helst

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten