Podcast-special: Brint er på vej ud af elbilens skygge
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Podcast-special: Brint er på vej ud af elbilens skygge

 

I denne specialudgave af Transformator har vi fokus på brint – mere specifikt brint som brændstof eller en del af det større energiflow i samfundet. Det lader nemlig til, at der er ved at komme gang i brintbranchen igen, ikke mindst i takt med at der bliver produceret mere grøn energi, og at der for alvor er kommet gang i på den grønne omstilling.

Men det er stadig tidligt i processen – der er for eksempel kun 82 brintbiler og 10 tankstationer med brint her i Danmark. Der bliver dog skubbet på med både brinttog, brintbusser, brintanlæg til energilagring og meget mere.

Sanne Wittrup fortæller om perspektiverne i brint, som hun har skrevet om i Ingeniørens magasin Året Rundt 2018. I en stribe specialudgaver af Transformator kan du hen over jul og nytår høre interviews med journalisterne bag et udvalg af artiklerne fra magasinet.

Læs artiklen fra magasinet Året Rundt: (kræver abonnement)

Andre podcasts i serien:

Podcast-special: Små samarbejdende robotter vælter frem
Podcast-special: Månen trækker igen i verdens rumfartsnationer
Podcast-special: Videoforbrug giver boom i strømslugende datacentre
Podcast-special: Her er årets bedste forskningsresultat

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside

Emner : Brint
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten