PODCAST: Sløseri i butikker åbner for sim-kort-svindel
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

PODCAST: Sløseri i butikker åbner for sim-kort-svindel

 

I denne uges Transformator handler det først om sim-swapping. En form for digitalt identitetstyveri, hvor hackere overtager offerets online-konti, f.eks. til mail og sociale medier. Christian Østergaard og Mads Lorenzen fortæller om deres stikprøveundersøgelse i en række telebutikker, hvor ekspedienter mange steder udleverede sim-kort uden at forlange ID.

Derefter forklarer Mie Stage, hvad der er op og ned på de omfattende brande i Amazonas regnskov og de bekymrede udsagn om, at klodens iltbalance kan komme i fare, hvis ‘Jordens lunge’ kollapser.

Ugens holdning handler om det paradoks, at IT-Universitet i år måtte afvise fire ud af ti ansøgere, samtidig med at både erhvervslivet og offentlige it-projekter skriger på dygtige it-folk.

Links

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten