Podcast: Selvkørende busser og pessimistisk Femern-prognose
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Podcast: Selvkørende busser og pessimistisk Femern-prognose

TAST F5 FOR AT OPDATERE SIDEN, HVIS PLAYEREN IKKE VISES

 

I denne uges Transformator har vi hele tre ting på programmet. Først skal vi gøre lidt status for selvkørende busser (og en enkelt lastbil), når Christian Rantorp fra MobilityTech kommer forbi og fortæller om shuttlebusser, svenske transport-fartøjer og problemer med sne.

Bagefter fortæller Jakob Møllerhøj om, hvordan det kunne lade sig gøre for både Stram Kurs og partiet Klaus Riskjær Pedersen at omgå den betænkningstid på syv dage, som ellers har været indlagt i systemet med digitale vælgererklæringer.

Endelig kommer Magnus Bredsdorff i studiet for at fortælle om trafikprognoserne for den kommende Femern-forbindelse, hvor der mangler adskillige 100.000 biler for at regnestykket skal gå op.

I denne uge bliver det til hele to Kortslutninger, når vi uddeler priser til sidst. Det handler om offentlige it-systemer og jernbaner, der giver underskud.

Links

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten