PODCAST: Sådan vil coronaen ændre vores liv

 

Der er nu gået syv uger, siden Mette Frederiksen på et pressemøde varslede en kollosal omvæltning i alle vores liv. Siden er tusinder blevet fyret, og mange har lært at savne det forhadte storrumskontor, når de med et barn på armen har forsøgt at arbejde hjemmefra. Men det har også givet os nogle erfaringer med, hvor meget der egentlig kan lade sig gøre, når man er tvunget til at holde møder på afstand via en skærm, og i denne uges Transformator taler vi med en fremtidsforsker om, hvor mange af disse nye vaner, der vil blive hængende, når den normale hverdag en gang indfinder sig.

Rekruttering er en af de aktiviteter, der har været umulig at gennemføre på traditionel vis. Derfor har krisen også været et gennembrud for jobsamtaler via videomøder, som man kan læse på Ingeniørens erhvervsmedie Tech Management.

Vi slutter på Mars hvor den nye superavancerede rover Perseverance (vedholdenhed) vil lande til næste år spækket med instrumenter og kameraer. Målet er at finde prøver, der kan bevise, om der engang har eksisteret liv på Mars, og på et senere tidpunkt at bringe dem hjem til nærmere analyse.

Links

Nogle artikler kræver abonnement, og alle er muligvis ikke online endnu.

Fik du hørt: PODCAST: Hvor fører den danske corona-strategi os hen?

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside