Status

  • Ing.dk er under ombygning - vi er tilbage mandag med nyt udseende. Henover weekenden er alt vores indhold åbent, men man kan ikke logge ind og debattere.

PODCAST: Sådan lukker vi landet op igen

 

Denne uges Transformator handler om, hvordan vi efter ugers nedlukning af den danske samfundsmaskine får sat den i gang igen – uden på den ene side at sætte for mange menneskliv over styr og på den anden side uden at ødelægge en økonomi, der ellers lige var blevet så sund og rask.

Vi taler med en epidemiekspert, en trafikforsker og en arbejdsmarkedsforsker om, hvordan maskinen skal startes igen – og om de læringer, vi utvivlsomt vil trække ud af en af moderne tids værste kriser.

Ugens holdning kommer fra Ingeniørens chefredaktør Trine Reitz Bjerregaard, som i ugens leder på den ene side glæder sig over, at dansk erhvervsliv både kan og vil bidrage i en krisesituation som den, vi står i, og på den anden side ærgrer sig over, at vi først kommer i gang nu – i tredje uge af epidemien. Hun slår til lyd for, at vi inden den næste store epidemi får lavet en dejebog for, hvilke produkter der er brug for, og hvilke indenlandske virksomheder og institutioner der kan levere, når det bliver nødvendigt.

Links

Fik du hørt: PODCAST: Industriens fremtid når coronaen har forladt os

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Undskyld jeg er lidt off topic, men har ladet mig fortælle at læger fejlbehandler Coronapatienter, de har ikke brug for respiratorer men oxygen! Derfor er dødsraten ekstrem høj ca 80%, hvilket er alarmerende højt.

  • 0
  • 5

Re: Fejlbehandling

men har ladet mig fortælle at læger fejlbehandler Coronapatienter

JP - mon ikke du burde undersøge sagen i stedet for at sprede falske rygter?

https://www.tvmidtvest.dk/coronavirus/lede...

The World Health Organization has urged all countries to "optimize the availability" of lung ventilation equipment, which assists or replaces breathing functions for critically ill patients, pumping oxygen into the blood to keep organs functioning. "Oxygen therapy is the major treatment intervention for patients with severe Covid-19," the organization said.

https://edition.cnn.com/2020/03/19/busines...

  • 0
  • 6
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten