PODCAST: Sådan kan ufoer flyve - og sådan skal Andreas Mogensen afsted

 

I denne uges Transformator handler det først om ufoer. I juni sidste år udsendte Pentagon en opsigtsvækkende rapport, der i detaljer beskrev 144 observationer af ufoer. I mange tilfælde var det jagerpiloter, der havde set dem udføre »usædvanlige bevægelsesmønstre« og accelerationer, der er umulige med de motorer, mennesket har opfundet. Men måske åbner fysikken alligevel mulighed for, at det kan lade sig gøre.

Dybe vibrationer ser ud til at kunne kurere bl.a. senfølger efter coronasmitte. Hør hvordan, når vi taler med overlæge Peter Michael Nielsen fra Holbæk Sygehus, som er speciallæge i neurologi og gammel rockmusiker.

Andreas Mogensen skal tilbage til Den Internationale Rumstation (ISS) i juli 2023, og han bliver som den første astronaut uden for USA pilot på flyvningen, som kommer til at foregå med et Crew Dragon-rumfartøj fra Elon Musks virksomhed SpaceX i 2023/2024. Thomas Djursing fangede ham til et interview.

Links

Fik du hørt: PODCAST: Europa er også afhængig af russisk atombrændsel

Du kan finde flere episoder af podcasten HER

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Hej, Der er helt naturlige forklaringer på flere af observationerne. På den ene af de "kendte" videoer: USAF piloterne track'er ikke nogen UFO - men en fejl på Focal Plane Array i deres Targeting Pod. Læg mærke til Situation Awareness Marker; mens "UFO" ændrer aspekt. Den skifter aspekt p.g.a. der foretages elektronisk DeRoll - Læg mærke til trekanterne i hjørnerne. Når TGP track'er en fejl tæt ved centrum på FPA, kan den vise ganske store Line of Sight (LOS) ændringer og dermed vise usædvanlig store hastigheder og accellerationer. Den indhenter jo aldrig fejlen på FPA... Ikke noget hokus-pokus eller overtro - Bare en simpel fejl. En af de andre videoer viser en hvid stribe nær vandoverfladen. Det er sikkert et projektil fra en Electromagnetic Rail Gun, som USN tidl. har afprøvet. Igen: Intet hokus-pokus - Desværre - eller måske netop heldigvis.

Hvordan er de så blevet til UFO'er? Klippet med fejlen er sikkert gemt af piloten til brug for debugging hos avionics teknikkerne. Den er så på et tidspunkt endt uden for "kontrolleret miljø" til fri og ukyndig fortolkning. Det samme er sikkert sket med Rail Gun klippet.

Mvh Pia (tidl. Jan)

  • 5
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten