PODCAST: Insekt-apokalypsen, der fløj sin vej. Enhver kan sende en SMS fra dit nummer

 

I denne uges Transformator har vi godt nyt for insekterne. Den dommedagsagtige tilbagegang, som et tysk studie chokerede verden med i 2017, er blevet tilbagevist af et internationalt forskerhold, der har gennemgået alle tilgængelige langtidsstudier af insekter for at se, hvor udbredt insektdøden egentlig er.

Også for bølgekraft er der godt nyt. Efter at vi gennem årene har set det ene koncept efter det andet, der endte i glemmebogen, har Exowave udenlandske investorer i ryggen og regner med at installere det første rigtige demonstrationsanlæg på havbunden i slutningen af 2020 eller begyndelsen af 2021.

Får du en sms fra chefen, kan du overhovedet ikke være sikker på, at det faktisk er ham, der er afsenderen. Telefonsvindlere har frit spil i Danmark, selvom der findes systemer, der kan beskytte mod såkaldt spoofing – falske sms’er og opkald.

De første hektiske måneder med corona i hverdagen har givet den hierarkiske ledelse et comeback, men nu er det tid til, at medarbejderne igen får så meget ansvar som muligt, mener en ledelsesekspert, som Ingeniørens medie Tech Management har bedt om gode råd til virksomhedsledere.

Links

Nogle artikler kræver abonnement, og alle er muligvis ikke online endnu.

Fik du hørt: PODCAST: Du betaler for langt større båndbredde, end du kan udnytte

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside