PODCAST: Farlig pseudovidenskab fra Netflix. Vi tester cloudgaming

14. august 2020 kl. 12:38
PODCAST: Farlig pseudovidenskab fra Netflix. Vi tester cloudgaming
Illustration: Netflix/Ingeniøren.
Fagfolk bør mane Netflix’ pseudovidenskab i Jorden. Cloudgaming er på vej til at blive spilverdenens svar på Netflix. Selvom der stadig mangler evidens for deres virkning, har SSI pludselig sadlet om mht. ansigsmasker.
Artiklen er ældre end 30 dage

Remote video URL

 

Transformator

Podcasten fra Teknologiens Mediehus sætter strøm til ugens største nyheder inden for teknologi, forskning og naturvidenskab og analyserer de svingninger, der på godt og ondt transformerer verden og vores samfund.

Vært: Henrik Heide

Illustration: Lasse G. Jensen.

Medvirkende: Mads Lorenzen, Andreas Lindqvist og Thomas Djursing

Abonnér på Transformator:
Følg i iTunes

På mobilen: Søg på Ingeniøren i din podcast-app.
På iPhone er podcast-appen indbygget. Har du en Android-telefon, kan du finde podcast-apps i Google Play. F.eks. kan du benytte denne gratis app.

I denne uges Transformator forudser vi et farvel til den potente gamingcomputer og spilkonsolen og logger i stedet på en af de nye, cloudbaserede spiltjenester. Ifølge fagfolk vil cloudgaming, som giganter som kun Google og Microsoft kan mønstre infrastrukturen til, udvikle sig til spilverdenens svar på tv-streamingtjenester som Netflix og HBO.

Ansigtsmasker er blevet revet ned fra hylderne, efter at smittetallene igen stiger og Sundhedsstyrelsens nylige kovending, hvor direktør Søren Brostrøm i modsætning til tidligere gik ud og anbefalede brugen af mundbind f.eks. i den kollektive trafik ogbutikker. Også selvom der stadig ikke er ført bevis for, at de rent faktisk beskytter bæreren. Vi samler op på diskussionen.

Netflix vender vi tilbage til i ugens holdning, hvor lederskribent i Ingeniøren Thomas Djursing appellerer til fagfolk om at tale dunder mod kvaksalveriet i den voksende wellness-industri, som nu også promoveres i pseudovidenskabelige dokumentarserier på streamingtjenesten.

Links

Nogle artikler kræver abonnement, og alle er muligvis ikke online endnu.

Læs også: Analyse: Kovending i maskespørgsmålet er uundgåelig og forsinket

Læs også: Leder: Vi må gøre op med farlige sundhedsråd

Artiklen fortsætter efter annoncen

Læs også: PODCAST: Forstå energiaftalen på 15 minutter

Link Illustration: MI Grafik.

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger