Podcast bag om historierne: Batterifærger, webtracking og ny havvindmølle
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Podcast bag om historierne: Batterifærger, webtracking og ny havvindmølle

I denne uges udgave af Transformator handler det blandt andet om elfærger. For mens elbiler for længst blevet hverdag på vejene, ser vi efterhånden også flere og flere elektriske færger i vore farvande, især her i Norden og især på korte ture. Der er el-færger i Finland og i Norge, og herhjemme er der også snart elektriske modeller klar til den hurtige tur mellem Helsingør og Helsingborg. Man kan høre meget mere om batteridrevne færger i Ugens Tema.

Derudover har vi selvfølgelig også korte nyheder, blandt andet om forurening, vindmøller og web-tracking, og så uddeler vi både Ugens Transformer og Ugens Kortslutning (som i denne uge går til en rigtig lortesag...).

Links

Hør tidligere afsnit af Transformator HER

Eller besøg vores fokusside, hvor du finder flere podcast

Illustration: MI Grafik
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten