PODCAST: Alt hvad du behøver at vide om blockchain
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

PODCAST: Alt hvad du behøver at vide om blockchain

 

I denne uges Transformator kan du få en indføring i den hypede blockchain-teknologi: Hvordan fungerer den, hvad er dens potentiale, og hvilken betydning vil den få for forbrugerne og helt almindelige danske virksomheder? Danske slagterier vil bruge blockchain som en sikker dokumentation for svinekødets rejse fra stald og slagteri til køledisken i Kina.

Penge fra helvede er emnet for ugens holdning. Altså de forskningsbevillinger fra fonde, virksomheder og interesseorganisationer, som i dag udgør 40 pct. af de samlede forskningsmidler. De private bevillinger stiller stadigt skrappere krav til, at universiteternes ledelser og forskerne selv holder tungen lige i munden. Men på det punkt er Aarhus Universitet foreløbig dumpet, konkluderer Ingeniørens lederskribent.

Links

Fik du hørt: PODCAST: Danmark er vokset og trafikkaos i rummet

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten