Podcast: AI kræver bedre hardware

 

I denne uges Transformator ser vi nærmere på, hvordan udviklingen indenfor kunstig intelligens presser de traditionelle måder at lave computerchips på. Vi bliver nødt til at lave helt nye typer hardware, hvis de skal kunne udnytte algoritmerne optimalt, fortæller Laurids Hovgaard.

Derefter ser vi nærmere på et par presserende spørgsmål relateret til klimaudfordringerne for den kommende regering. Det handler både om vandsektoren og om de to store infrastruktur-projekter Viking Link og Baltic Pipe. Michael Rothenborg og Simon Freiesleben analyserer.

Priserne Ugens Transformer og Ugens Kortslutning handler denne gang om selvkørende biler og Ringstedbanen.

Links

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Tak for en supergod udsendelse der kommer ind på en masse aktuelle og interessante spørgsmål. Hvis man har tid til at dykke lidt mere i emnerne om AI chip og afstandsbedømmelse uden brug af Lidar, kan jeg anbefale at man ser hele den lange introduktion til Teslas supercomputer, fra den 22 april i år, hvor de kommer ind på den chip de har udhviklet til deres billedgenkendelses software og hvordan det lykkedes at bruge bilens kamera til at bedømme afstande. https://youtu.be/Ucp0TTmvqOE

  • 1
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten