Pilotanlæg henter værdi ud af rester fra produktionen af rapsolie
Teknologisk Institut har sammensat et skalérbart og fleksibelt anlæg, der kan hente ny værdi ud af rester fra fødevareproduktion.

Mie Stage
Journalist
Artiklen er ældre end 30 dage

Mie Stage
Journalist
Fødevarer Fra rapskager og ‘skæv frugt’ til kattemad og kosmetik
Teknologitjek
Af Mie Stage
mst@ing.dk
Når fødevareproducenter har koldpresset olivenolien, varmpresset rapsolien eller lavet juice af de lidt for skæve citrusfrugter, er der en snasket masse tilbage, som ofte bliver til dyrefoder.
PLUS-abonnement
IDA-adgang
Dit medlemskab giver adgang
Som medlem af IDA har du gratis adgang til PLUS-indhold, som en del af dit medlemskab. Fortsæt med MitIDA for at aktivere din adgang til indholdet.
Oplever du problemer med login, så skriv til os på websupport@ing.dk
Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Ing.dk, Version2 og Radar
Fuld digital adgang til PLUS-indhold på Ing.dk, Version2 og Radar, tilgængeligt på din computer, tablet og mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Det seneste nye fra branchen, leveret til din indbakke.
Adgang til andre medier
Hver måned får du 6 klip, som kan bruges til permanent at låse op for indhold på vores andre medier.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre kloge læsere.
Ingen kommentarer endnu. Start debatten
DelUdskriv
- emailE-mail
- linkKopier link

Fortsæt din læsning
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
- Sortér efter chevron_right
- Trådet debat