Peter Madsen idømt fængsel på livstid
more_vert
close
close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Peter Madsen idømt fængsel på livstid

Raketmadsens Rumlaboratorium står i dag tomt og støtteforeningen har nedlagt sig selv Illustration: Hanne Kokkegård

Retssagen mod opfinderen Peter Madsen blev i dag afsluttet ved Københavns Byret med en dom på livstid.

Dermed er et langt forløb, der startede med sænkningen af ubåden Nautilus den 11. august 2017, foreløbigt afsluttet. Sagen er anket til Landsretten, hvor den formentlig vil blive gennemført til efteråret.

Ingeniøren valgte i starten at dække de tekniske sider af sagen, der primært drejede sig om ubåden og eftersøgningsteknologi. Og vi fulgte sagen, fordi det ville få betydning for det danske raketbyggermiljø, hvor Peter Madsen var en væsentlig spiller. Men efterfølgende har vi overladt dækning af selve retssagen til de øvrige medier, der normalt dækker kriminalsager.

Vi fastholdt kendsgerninger og undgik spekulationer. Og vi fastholdt muligheden for at lade brugerne kommentere, dog med tydelig håndhævelse af vores debatregler. Med dagens afgørelse afslutter vi sagen for vores vedkommende og fjerner links til Peter Madsens blog, der blev stoppet ved sagens start.

Hej Jakob

Selve indholdet bliver ikke fjernet. Men tilgangen til bloggen bliver fjernet fra ing.dk.
Det er ikke anderledes end med andre bloggere. Når de stopper, er der ingen grund til at have dem liggende passivt i navigationen.

mvh Henrik Heide
Redaktionschef

  • 24
  • 0

Fair nok, at I ikke linker til inaktive blogs i jeres liste; men hvor finder man arkiverede blogs? Mangler I ikke et link til arkiverede blogs? Eller er det bare mig, som er blind?

  • 10
  • 0