Overraskende salg af Stålvalseværket

Surprise!

Mens selskabet AT Holding, efter endeløse forhandlinger omkring miljø og stållagre, sidder med pennen på papiret for at underskrive den endelige hensigtserklæring for at overtage Stålvalseværket 7. oktober, spængte pressebureauet Ritzau i morges en bombe om, at Stålvalseværket er solgt til anden side.

Køberen er tilsyneladende selskabet Jysk Stålindustri - en del af en international gruppe af stålhandels-virksomheder - som ikke tidligere har været nævnt i forbindelse med forhandlinger om Stålvalseværket.

Det har her til morgen ikke været muligt for Ingeniøren|net, at få bekræftet salget fra kurator for Stålvalseværket advokat Claus Høeg Madsen, der til Ritzau udtaler, at handelen blev "effekturet" sent i går aftes.

Fra Jysk Stålindustri, der administreres fra et kontor på Strandboulevarden i København, lyder et bestemt: »ingen kommentarer«. Selskabet oplyser imidlertid, at der arbejdes på at stable et pressemøde på benene til kl. 12:00 i dag.

Direktør for AT Holding, Henrik Kaa Andersen, har til morgen ikke været tilgængelig for en kommentar om den overraskende handel.