Overraskende salg af Stålvalseværket
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Overraskende salg af Stålvalseværket

Surprise!

Mens selskabet AT Holding, efter endeløse forhandlinger omkring miljø og stållagre, sidder med pennen på papiret for at underskrive den endelige hensigtserklæring for at overtage Stålvalseværket 7. oktober, spængte pressebureauet Ritzau i morges en bombe om, at Stålvalseværket er solgt til anden side.

Køberen er tilsyneladende selskabet Jysk Stålindustri - en del af en international gruppe af stålhandels-virksomheder - som ikke tidligere har været nævnt i forbindelse med forhandlinger om Stålvalseværket.

Det har her til morgen ikke været muligt for Ingeniøren|net, at få bekræftet salget fra kurator for Stålvalseværket advokat Claus Høeg Madsen, der til Ritzau udtaler, at handelen blev "effekturet" sent i går aftes.

Fra Jysk Stålindustri, der administreres fra et kontor på Strandboulevarden i København, lyder et bestemt: »ingen kommentarer«. Selskabet oplyser imidlertid, at der arbejdes på at stable et pressemøde på benene til kl. 12:00 i dag.

Direktør for AT Holding, Henrik Kaa Andersen, har til morgen ikke været tilgængelig for en kommentar om den overraskende handel.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten