Olympisk topmøde i København stopper nedrivning af motorvejsbro

Der skal være fri bane på motorvejene, når medlemmerne af Den Internationale Olympiske Komite i slutningen af september kommer til København.

Derfor er Vejdirektoratet nu nødt til at udskyde en planlagt nedrivning af en motorvejsbro på Holbækmotorvejen.

Efter planen skulle nedrivningen af broen, der ligger ved Maglegårdsvej i Roskilde, være udført i weekenderne 18. - 20. september og 25. - 27. september, men det bliver tidligst en gang i oktober, at nedrivningen af broen kommer i gang, oplyser Vejdirektoratet.

»Vi har fået en henvendelse fra Beredskabstyrelsen om, hvordan vi må gebærde os i forbindelse med IOC-mødet, og det betyder, at vi ikke må lave restriktioner på trafikken, og i forbindelse med nedrivningen ville vi være nødt til at lave restriktioner og flytte trafikken under broen over i ét spor,« siger kommunikationsmedarbejder Andrew Crone-Langkjær fra Vejdirektoratet.

Trafikken over broen er allerede lukket. Selv om nedrivningen nu udskydes, forventer Vejdirektoratet ikke, at det får indflydelse på opførelsen af den nye bro, der forventes at være færdig i juni næste år - tids nok til at klare presset fra de mange besøgende til Roskilde Festivalen.

Den nye bro er det første store projekt i udvidelsen af Holbækmotorvejen, der skal være seks- og ottesporet rundt om Roskilde, hvor der i dag kun er fire spor.

Emner : Broer
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Kan de kvajhoveder ikke bare fordele deres bestikkelses summer i Bangladesh, hvorfor skal vi belemres med dem.

  • 0
  • 0

Man kunne synes, at Beredskabstyrelsens første prioritet måtte være, at faciltiere civilsamfundets optimale funktion, og således afholde IOC fra at gå i vejen for dem, der har et arbejde at passe.

Men det er nok bare mig, der er naiv og ude af stand til at forstå de storslåede visioner og planer, der fostres i den ærefuldt selvsupplerende komité.

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten