OFS Fitel fyrer 120 i Danmark
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

OFS Fitel fyrer 120 i Danmark

Det tidligere Lucent Technologies Denmark I/S, der blev købt af Furukawa Electric den 16. november 2001 med navnet OFS Fitel Danmark I/S (OFD), reducerer medarbejdertallet med 20-25 procent. Det sker som følge af fortsat fald i efterspørgslen på optiske fibre og optoelektronisk komponenter. OFD beskæftiger i alt 620 medarbejdere i Danmark.

OFD udvikler, fremstiller og sælger et bredt sortiment af optiske fibre og tilhørende komponenter. På kort sigt forventer virksomheden ikke, at markedssituationen vil forbedres væsentligt, men vil søge at fastholde sin nuværende position ved at udvikle nye højteknologiske produkter som hidtil.

I en pressemeddelelse understreger virksomheden, at nedskæringerne ikke er relateret til overtagelsen fra Furukawa, men alene er en konsekvens af markedsudviklingen. Det har ikke været muligt at træffe firmaets administrerende direktør Gudmund Knudsen, der er rejst til USA.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først