Nyt ingeniørstudie: Sour cream & onion chip smager lige så godt med mindre salt
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Nyt ingeniørstudie: Sour cream & onion chip smager lige så godt med mindre salt

PLUS.
Illustration: Wallpaper Flare

Saltreducerede kartoffelchips smager lige så godt som dem, vi kender, viser et nyt studie fra Syddansk Universitet, og det kan føre til bedre folkesundhed.

Chipsproducenterne kan godt skrue ned for kartoffelskivernes saltindhold, for dem med 30 procent mindre salt smager lige så godt. Det har ingeniører på Syddansk Universitet (SDU) vist i et nyt chips-studie,
Få adgang til PLUS-indhold og e-avisen
Læs videre med et digitalt abonnement på Ingeniøren PLUS.
De første 30 dage er gratis.