Nye lokaler til Kolding tekniske Skole
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Nye lokaler til Kolding tekniske Skole

Kolding tekniske Skole er ved at flytte ind i en ny hovedbygning, der indvies den 26. januar 2002. Den er på 9000 kvm og opført i lyst træ, glas, beton og sort tegl. Bygningen er tegnet af Schmidt, Hammer og Lassen, mens Carl Bro er rådgivende ingeniør, og MT Højgaard er hovedentreprenør med en entreprise på knap 90 mio. kr.

Skolen vil dagligt blive brugt af 500-700 elever inden for hotel og restaurant eller uddannelser til klinikassistent, frisør, multimediedesigner og Teknisk Gymnasium.

Bygningen er indrettet til nutidens undervisning med mange gruppeopgaver og selvstudier under lærervejledning. Elektronisk adgangskontrol gør det muligt for eleverne at komme og gå, som de vil.

I administrationen arbejder alle i samme storrum, fra skoleleder til kontorelev. Til møder og fortrolige samtaler er der derfor indrettet større og mindre lokaler, der støder op til storrummet.

Til kostelever er der bygget et 2500 kvm stort skolehjem med 116 værelser fordelt på fire boenheder. Skolen holder åbnet hus den 2. februar 2002 for alle interesserede.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først