Deep learning på slagteriet: Sensorer og algoritmer lærer robotter at føre kniven

PLUS.
Meget af arbejdet med at udvikle den nye algoritme til slagterirobotten foregår med simuleringer. Algoritmen benytter sig af deep learning-teknikker på Danish Meat Research Institute. Illustration: DMRI

Med adskillige ­kameraer, to robotter og et transportbånd har Danish Meat Research Institute automatiseret udskæringen af mørbrad, afklipning af fortæer, hoved samt stiksår på slagtesvin.

Hvis man gerne vil ­opleve toptunet lean-produktion, så er et besøg på et dansk svineslagteri klart anbefalelsesværdigt. Årtiers tidsstudier og teknologisk innovation betyder, at tusindvis af slagtesvin
Få adgang til PLUS-indhold og e-avisen
Læs videre med et digitalt abonnement på Ingeniøren PLUS.
De første 30 dage er gratis.
Dit medlemsskab giver dig adgang
Som medlem af IDA er Ingeniøren PLUS en del af dit medlemskab. Log ind med Mit IDA for at aktivere adgangen til PLUS-indhold.
Oplever du problemer med login, så skriv til os på websupport@ing.dk.