Ny mediepakke fra august: Du får mere journalistik, men din avis går ned i frekvens

20. august 2021 kl. 14:103
Ny mediepakke fra august: Du får mere journalistik, men din avis går ned i frekvens
Fra august kan du downloade vores nye app, hvor seneste avis ligger tilgængelig i en version, der er læsbar også på små skærme. Her kan du også få læst artiklerne op, du får vist de nyeste artikler på ing.dk og den seneste udgave af vores podcast Transformator. Illustration: Ingeniøren.
Efter sommerferien går Ingeniøren ned i frekvens, så den fremover kommer hver 14. dag. Til gengæld får du en bred temasektion med hver gang og flere andre medietilbud inkluderet i dit abonnement.
Artiklen er ældre end 30 dage

Det er vist ikke for meget at sige, at der er sket en del med mediemarkedet, siden Ingeniøren udkom første gang 2. juli 1892. Ej heller er det en ­overdrivelse at påstå, at mediebranchen er en af de brancher, der er blevet mest disrupted af nutidens buldrende digitalisering.

Går vi bare 20 år tilbage i tiden, var såvel medieforbrug som forretningsmodeller og arbejdsredskaber helt anderledes end det, vi ser i dag. De digitale medier er i dag mange menneskers foretrukne videns­kanal, tech-giganternes platforme er blevet annoncørernes foretrukne markedsføringskanaler, og medie­huse er blevet multimediale og serverer indhold i både lyd, billede og på skrift.

Med pc og smartphone som allemandseje er papiravisen er nu blot en af mange steder at hente sit læse­stof – og især hos yngre er den på vej helt ud af medieforbruget.

Mediehus i udvikling

I Teknologiens Mediehus var vi med allerforrest i udviklingen, da vi i 1994 startede Danmarks første medie på nettet, IngNet – i dag ing.dk med vel nok landets mest levende læser­debat. Siden har vi udvidet med flere digitale medier som Version2, Tech Management og vores ­efterhånden mange PRO-medier, der alene udkommer digitalt og som nyhedsbreve i abonnenternes mailbokse. Vi har fået vores egen podcast og udviklet tv-formatet ‘briefings’, hvor læsernes kan lytte med, når vi interviewer interessante kilder i studiet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alt imens er avisen som følge af det kraftige annoncefald og de stigende distributionsomkostninger, der er fulgt med den digitale ud­vikling, blevet stadig ­tyndere. Det tager vi nu konsekvensen af med en omlægning af vores abonnementstilbud.

Avis, app og digitale tilbud

Efter sommerferien udkommer Ingeniøren kun hver 14. dag. Til gengæld kan du fremover faktisk høre, når den lander på ­dørmåtten. Vi skruer nemlig gevaldigt op for sidetallet, så du altid får en stor temasektion med sammen med den kendte 1. sektion.

Samtidig udvider vi dit ­digitale tilbud. Ud over, at du fortsat får adgang bag PLUS-muren på ing.dk, som fremover også kommer til at indeholde artikler fra ­vores it-medie Version2, vil du hver måned kunne få adgang til seks selvvalgte PRO-artikler via en klippekort-model.
[box]
Din mediepakke

Find guides og hjælp til de eksisterende og nye tilbud i dit abonnement på:

Artiklen fortsætter efter annoncen

help.tekhus.dk
[/box]

Du får også tilbudt adgang til vores nye app, hvor du ikke blot kan læse avisen digitalt i en bedre opsætning end vores e-avis i dag, men også kan lytte til artiklerne. Fra appen kan du også lytte til vores ugentlige podcast Transformator.

Vores udviklingsafdeling er i fuld gang med at få alle de nye tilbud afprøvet, så de er helt klar til august, hvor den nye mediepakke går i luften. Jeg håber, at du vil tage godt imod den og få glæde af endnu mere godt indhold fra os.

For én ting har udviklingen ikke ændret i det snart 130 år, vores mediehus har eksisteret: Vores hovedmål er at sikre teknologiens stemme i samfundet gennem kvalitetsjournalistik, der sætter præcision, dokumentation og relevans i højsædet. Den mission er ikke disrupted.

3 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
3
23. august 2021 kl. 10:15

i dag ing.dk med vel nok landets mest levende læserdebat

hvis der sigtes til 'debatten' i disse spalter(?), må det stå ganske sløjt til i landets øvrige! :)

2
23. august 2021 kl. 00:05

Vores udviklingsafdeling er i fuld gang med at få alle de nye tilbud afprøvet, så de er helt klar til august, hvor den nye mediepakke går i luften

bliver det mon august 2022? I så fald får vi da god tid til at glæde os! :)

1
22. august 2021 kl. 22:37

Hvad med at holde igen med de "Fantastiske" muligheder, og så holde koncentrationen stift rettet imod at skrive: Gode. Indholdsrige. Teknisk forklarende. og inspirerende artikler.

I hvert fald er det min grund til at læse Ingeniøren. ! Hvis det bliver endnu en ad de mange web medier der 'blinger' over af click og popup. Eller et af de utallige medier der bare oversætter andres artikler. Et af dem der bare skriver en lille klik historie og derefter linker til den oprindelige tekst som ligger bag en eller anden betalingsmur. ??? Ja ... Så forsvinder min interesse. Jeg er her IKKE for "selvvalgte klippekort" - "PRO moduler" - begrænset adgang der skal få os til at "melde os til" (eller betale) mere. Jeg er her for Teknik indhold på Ingeniør niveau, og nem adgang til information.

Så - - - Kære "Ingeniøren", hold jeres fokus ! . Lad jer ikke dumpe ned i alle de moderne medie firmaers Click-bait cirkus, og lokke tekster der kræver ekstra adgange.