Ny blogger på Jobfinder: Balancér planlægning og spontanitet

Der er en ny blogger på Jobfinder i denne uge. Coach Miahelene Aalling overtager stafetten fra Tine Gaihede på bloggen Ledelse og coaching. Miahelene Aalling er direktør i firmaet Living Leadership, PCC-certificeret leder- og teamcoach og har drevet selvstændig virksomhed siden 2004.

Er du på jagt efter et nyt job? Se mulighederne på Jobfinder.

Miahelene Aalling er coach og direktør i Living Leadership. Illustration: JPL/NASA

I sit første blogindlæg skriver hun om at lægge en solid plan for at vide, hvad man skal fravige, og skriver blandt andet:

'Er du typen, der lægger en detaljeret plan og fastholder den, uanset hvad der sker, og hvad situationen kalder på? Eller er du typen, der alene stoler på din evne til at navigere i nuet og gøre det rigtige uden at have planlagt noget på forhånd? For man kan jo alligevel ikke vide, hvad der sker!

I den første situation er der fare for, at det du gør, ikke matcher det, der er brug for, og fantastiske muligheder bliver tabt på gulvet. I den anden vil du måske opleve, at du ikke er forberedt på det, der er behov for i situationen, og derfor ikke er klædt ordentligt på. Her risikerer du i bedste fald at levere en andenrangs performance, i værste fald bliver du handlingslammet.'

Læs hele Miahelenes blogindlæg om balancen mellem planlægning og spontanitet her