Ny blog på ing.dk: Vil du køre med i vores racerbil?
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Ny blog på ing.dk: Vil du køre med i vores racerbil?

Illustration: Benjamin Juul Abildgaard

Vi kan lige nå at klemme en ny blog ind før juleferien – og det bliver en blog med fart på. De fire bloggere, der skriver på skift, vil nemlig fortælle om det ambitiøse racerbilprojekt på deres arbejdsplads, DIS.

Andi Kurtsen er uddannet automekaniker og maskiningeniør, Jannik Wind Gotthardsen er junioringeniør med fagligt speciale inden for elektriske maskiner, Emil Kennemann Christensen er uddannet procesingeniør med speciale i vedvarende energiteknologi med speciel fokus på bl.a. termo- og fluiddynamik, og Benjamin Juul Abildgaard er uddannet civilingeniør fra AU og projektleder for RaceLab-projektet.

Deltager i RaceLab-projektet Casper Hedegaard drømmer ... Illustration: Benjamin Juul Abildgaard

Bloggens fokus vil være på det tekniske og de udfordringer, der ligger bag det at bygge noget helt fra bunden på frivillig basis.

Benjamin skriver i deres første blogindlæg:

»Hvad får du, hvis du samler en masse forskellige ingeniører, som elsker fart og teknologi? Svaret er ufattelig dårlig humor og en meget, meget hurtig racerbil.

Vi sigter efter 0-100 på mindre end 2 sekunder, rekorder på Top Gears track og Nordschleife – Nürburgring. Optimistisk vil nogle mene, men vi tror på det.

Projektet startede efter, at vores kollegaer havde bygget en relativt avanceret F1-simulator og tænkte: 'Det her kan godt blive vildere'.

Nogle laver meget, og andre laver lidt, men fælles for alle er, at vi synes, at det er fedt, at vi kan få lov til at bygge vores egen racerbil og vi gør det, fordi det er for fedt at få lov til at være med i sådan et projekt.«

Læs alle detaljerne om specifikationer, mål mv. i det første blogindlæg her.

Emner : Biler
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten