Ny blog på ing.dk: Vil du køre med i vores racerbil?

12. december 2017 kl. 11:15
Ny blog på ing.dk: Vil du køre med i vores racerbil?
Illustration: Benjamin Juul Abildgaard.
Vores nye bloggere har hovedet fuld af fartdrømme – og inviterer ing.dk's læsere til at drømme med.
Artiklen er ældre end 30 dage

Vi kan lige nå at klemme en ny blog ind før juleferien – og det bliver en blog med fart på. De fire bloggere, der skriver på skift, vil nemlig fortælle om det ambitiøse racerbilprojekt på deres arbejdsplads, DIS.

Andi Kurtsen er uddannet automekaniker og maskiningeniør, Jannik Wind Gotthardsen er junioringeniør med fagligt speciale inden for elektriske maskiner, Emil Kennemann Christensen er uddannet procesingeniør med speciale i vedvarende energiteknologi med speciel fokus på bl.a. termo- og fluiddynamik, og Benjamin Juul Abildgaard er uddannet civilingeniør fra AU og projektleder for RaceLab-projektet.

Deltager i RaceLab-projektet Casper Hedegaard drømmer ... Illustration: Benjamin Juul Abildgaard.

Bloggens fokus vil være på det tekniske og de udfordringer, der ligger bag det at bygge noget helt fra bunden på frivillig basis.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Benjamin skriver i deres første blogindlæg:

»Hvad får du, hvis du samler en masse forskellige ingeniører, som elsker fart og teknologi? Svaret er ufattelig dårlig humor og en meget, meget hurtig racerbil.

Vi sigter efter 0-100 på mindre end 2 sekunder, rekorder på Top Gears track og Nordschleife – Nürburgring. Optimistisk vil nogle mene, men vi tror på det.

Projektet startede efter, at vores kollegaer havde bygget en relativt avanceret F1-simulator og tænkte: 'Det her kan godt blive vildere'.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nogle laver meget, og andre laver lidt, men fælles for alle er, at vi synes, at det er fedt, at vi kan få lov til at bygge vores egen racerbil og vi gør det, fordi det er for fedt at få lov til at være med i sådan et projekt.«

Læs alle detaljerne om specifikationer, mål mv. i det første blogindlæg her.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger