Ukendt

  • Ing.dk er under ombygning - vi er tilbage mandag med nyt udseende. Henover weekenden er alt vores indhold åbent, men man kan ikke logge ind og debattere.

Ny blog: Ledelse set gennem en ingeniørs briller

I dag tager en ny blog på ing.dk sin begyndelse.

Dens udgangspunkt er offentlig ledelse for ingeniører, og bag den står Eskil Thuesen, der netop har fingrene helt nede i den fars til hverdag. Han er uddannet civilingeniør fra DTU og er til daglig ressourcedirektør hos trafikselskabet Movia.

Eskil Thuesen er ny blogger på ing.dk. Illustration: Movia

Den særlige udfordring ved offentlig ledelse er, at man både skal lede sine medarbejdere og lede ’opad’ i et hierarki, der først slutter på Christiansborg.

Eskil skriver i sit første blogindlæg om sin baggrund:

»Det var tilbage i efteråret 1994, jeg fik min første byggepladshjelm.«

»Den har fulgt mig lige siden. Videre til Trafikministeriet og derfra til Ørestadsselskabet, hvor den gule hjelm fik selskab af en blå metrohjelm.«

»Mine hjelme flyttede med, hver gang jeg skiftede arbejde. De lå på mit kontor. Både for at minde mig om, at jeg ikke var DJØF’er. Og for at holde mig fast på, at arbejdet skal føre til noget – det er altid i sidste ende resultatet, der tæller.«

Læs hele Eskil Thuesens første blogindlæg her, og læs om hans erfaringer med offentlig ledelse gennem ingeniørbriller på bloggen fremover.