Ny blog: Engagér dig i techvelopment
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Ny blog: Engagér dig i techvelopment

Interessen for techvelopment blandt humanitære organisationer og der er generelt efterspørgsel på flere events og aktiviteter, hvor man kan lære om, og engagere sig i techvelopment.

IDA, Udenrigsministeriet, DTU og FN Byen er derfor gået sammen om projektet Techvelopment Spring, som har til formål at sætte rammen for at forfølge denne interesse ved gennem diverse events, talks, workshops og konferencer at sætte fokus på, og dykke dybt i begrebet Techvelopment.

Nanna Thusgaard er vores nye blogger. Illustration: Privatfoto

Og det bliver også til en blog på ing.dk, skrevet for IDA af bygningsingeniør og civilingeniør i bæredygtig energiplanlægning Nanna Lee Thusgaard. Hun arbejder med bæredygtig innovation og cirkulær økonomi og tager til de events, Techvelopment Spring organiserer, og så fortæller hun om dem her på bloggen med det formål at oplyse og engagere ing.dk's læsere. I sit første blogindlæg skriver hun bl.a.

»Var du ikke til sidste uges event WASHTech under Techvelopment Spring, har jeg nedenfor i en reduceret version skitseret to hightech-løsninger, som på hver sin måde har taget udfordringen op.

Konklusionen er klar: Det er ikke mangel på ideer, der er problemet.

Ingeniører Uden Grænser præsenterede deres eget spændende projekt, hvor de har udviklet en IoT-baseret løsning til at monitorere små vandtårne i landområder.«

(...)

»Kamstrup fortalte om deres intelligente målesystem til energi og vand. Denne løsning går i forhold til IUG’s monitoreringssystem mere systemisk til værks. Forudsat samarbejde med lokale myndigheder udrulles systemet til husholdninger over en bred vifte.«

Læs om projekterne i detaljer og resten af blogindlægget her.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten