I ny Apollo-dokumentar kan du næsten lugte brændstoffet
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

I ny Apollo-dokumentar kan du næsten lugte brændstoffet

PLUS.
Det er knivskarpe billeder, man får af både raketter og af mennesker – som her Neil Armstrong – i den nye dokumentarfilm om Apollo 11-missionen. Filmen består bl.a. af storformatoptagelser, som aldrig tidligere har været vist. Illustration: NASA

50-året for månelandingen nærmer sig, og en ny dokumentarfilm i biograferne indeholder masser af helt usminket og nærværende drama fra dengang.

Han ser lidt nervøs ud, den gode Neil Armstrong, da han 16. juli 1969 bliver iført sin rumdragt. Om få timer skal han skydes ud på den historiske mission, som vi alle sammen kender, og som kulminerer med

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.