NFC-styret visitkort indstillet til Produktprisen

Ideen om et digitalt visitkort er ikke ny. Flextown adskiller sig dog fra eksisterende udbydere ved at overfløddiggøre behovet for applikationer.

'Det har været meget vigtigt for os, at udvekslingen af informationer sker hurtigt og nemt. Akkurat som tilfældet er med et fysisk visitkort. Ideen om et digitalt visitkort fungerer ganske enkelt ikke optimalt, hvis man først skal åbne et program eller downloade en app.

En af Flextowns helt store forcer er derfor, at man blot skal føre sin smartphone hen over Flextown-produktet, så sker udvekslingen af informationer helt af sig selv,' skriver Flextown i deres indstilling.

Flextown har udviklet Det Digitale Visitkort, der bruger NFC-teknologi til distribution af visitkort. Illustration: Det Digitale Visitkort

Ingeniørens Produktprisen 2012 - kom og vær med

Illustration: Marci Papineau Gottlieb

Læs alt om Produktprisen herEt væld af produkter er indstillet til Produktprisen 2012, og dommerne går nu i gang med at vurdere hver og et.
I år har der været så stor interesse for arrangementet, at vi har besluttet at udvide det til en hel dag med et skarpt konferencespor - alt sammen om produktudvikling. Det bliver afholdt hos Aalborg Universitet i Nokias gamle bygninger i København.

Her vil man eksempelvis høre om trends inden for produktudvikling som 3D-print og brugerdrevet innovation, og man har mulighed for at få praktiske råd om patentering og finansiering.

Uddelingen af priserne sker ved et arrangement den 7. november. Se programmet og tilmeld dig her

Dokumentation

Læs Flextowns indstilling her