Ukendt

  • Ing.dk er under ombygning - vi er tilbage mandag med nyt udseende. Henover weekenden er alt vores indhold åbent, men man kan ikke logge ind og debattere.

Netcompany satser benhårdt på nyuddannede

8 ud af 10 nyansatte i Netcompany kommer direkte fra skolebænken. Og det er hovedingrediensen i virksomhedens succes, fortæller administrerende direktør André Rogaczewski i et interview med Finans.

Netcompany leverer it-løsninger til offentlige og private. De har oplevet stor succes og har netop fået ekstra penge i ryggen, da den norske kapitalfond FSN Capital for nylig købte halvdelen af virksomheden for 1,1 mia. kr.

Hos Netcompany har de længe satset på at ansætte nyuddannede for derefter at lade dem påtage sig en stigerende grad af ansvar i virksomheden.

»Ingen får lov til at lede noget hos os, hvis ikke de har haft fingrene nede i 'suppen' i forvejen. Derfor ansætter vi også sjældent folk udefra, selvom de har meget erfaring fra branchen. De skal virkelig kunne fremvise noget specielt, før de kan få et job ved os,« siger Rogaczewski til Finans.

På den måde er de i stand til at fremme en anderledes arbejdskultur med høj drivkraft og uden den unødvendige vanetænkning. For at finde de studerende inviterer Netcompany jævnligt til faglige og sociale arrangementer.

Kilde Finans