Nestlé vil være CO2-neutral i 2050: »Vi skal have ingeniørerne i arbejde«

PLUS.
En ekstern konsulent har i løbet af tre måneder lavet et baseline-studie af Nestlés CO2-udledning helt ude fra markerne, hvor kaffebønnerne dyrkes, til forbrugerne og til bortskaffelse af emballage for at finde frem til, hvor CO2-aftrykket ligger. Illustration: Nestlé

Når verdens største fødevareproducent har lagt en strategi om at sløjfe udledningen af drivhusgasser i 2050, lyder det af noget. Men langt de fleste udledninger stammer fra andre i værdikæden, så resultaterne afhænger af samarbejde og et hav af pilotprojekter.

Al emballage skal være genanvendelig eller genbrugelig om fire år. Al palmeolie skal være certificeret om to år – det samme gælder for kakao og kaffe om fire år. Al ny plast (virgin) skal skæres ned med
Få adgang til PLUS-indhold og e-avisen

Læs videre med et digitalt abonnement på Ingeniøren PLUS.
Prøveabonnement kræver ikke kreditkort, og abonnementet udløber automatisk.
Dit medlemsskab giver dig adgang
Som medlem af IDA er Ingeniøren PLUS en del af dit medlemskab. Log ind med Mit IDA for at aktivere adgangen til PLUS-indhold.
Oplever du problemer med login, så skriv til os på websupport@ing.dk.