Nasa afliver konspirationsteorier: Offentliggør 10.000 månelandingsbilleder
more_vert
close
close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. Newsletters and emails from Mediehuset Ingeniøren may contain marketing from marketing partners.

Nasa afliver konspirationsteorier: Offentliggør 10.000 månelandingsbilleder

Det er lige blevet en del sværere at betvivle månelandingen: Nasa har sammenstøbt et imponerende billedgalleri af Apollo-missionerne fra 1969 til 1972

Projektørlys, skygge-fusk og en hjælpende hånd fra Hollywood: Lige siden 1969 har amerikanernes månelanding været genstand for mange teorier, der betvivler ekspeditionens validitet.

Uanset om det er et svar på konspirationerne eller blot for at åbne yderligere for en af det 20. århundredes mest spektakulære videnskabelige begivenheder, er det en fantastisk billedserie, Nasa nu viser frem på Flickr-profilen Project Apollo Archive.

Egentlig er det ikke Nasa selv, der står bag profilen, som er et privat initiativ. Billederne er til gengæld blevet struktureret i tæt samarbejde med Nasa, som har gravet ekstra dybt i arkiverne og hjulpet med at finde frem til billedernes rigtige rækkefølge, så de nu svarer til filmrullerne, de oprindeligt lå på.

Se et par eksempler herunder:

Kommentarer (133)

Lige siden jeg første gang hørte om den konspirationsteori, har jeg spekuleret over hvor meget russerne mon fik, for ikke at afsløre svindelen. ;-)

  • 34
  • 0

Ja præsis, de skulle nok have været på banen hvis der var urent trav der.. Men jeg kan ikke snakke med sådanne mennesker, det er op af bakke.. :-)

  • 21
  • 2