Motorvejsnaboer er mest plaget af støj, men miljøminister vil intet gøre
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Motorvejsnaboer er mest plaget af støj, men miljøminister vil intet gøre

PLUS.
Motorvejsstøj plager flest borgere omkring København. Men også i Aalborg, Aarhus, Østjylland og Odense er trafikken nu så voldsom, at støjen er sundhedsskadelig for naboerne Illustration: Miljøstyrelsens støjkortlægning fra 2017

I 2016 viste en undersøgelse, at støj fra motorveje er langt mere generende end støj fra byveje. Men miljøminister Lea Wermelin vil ikke stramme støjkravene.

Miljøminister Lea Wermelin (S) vil ikke være med til at sænke støjgrænseværdien langs motorveje fra de nuværende 58 dB til 52 dB, som det ellers blev foreslået på en høring om støj fra transport i Folketinget. Anbefalingen

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.