Ministerium indleder disciplinærundersøgelse af Banedanmark-direktør
more_vert
close
close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Ministerium indleder disciplinærundersøgelse af Banedanmark-direktør

Administrerende direktør Jesper Hansen fra Banedanmark er ikke blot meldt til politiet. Transportminister Hans Chr. Schmidt (V) har også krævet, at der bliver indledt en disciplinærundersøgelse af hans rolle i skandalen om den private entreprenør Ravn Bane.

»Jeg kan bekræfte, at mit departement har modtaget nye oplysninger i sagen, og at det er besluttet at indlede en disciplinærundersøgelse af Jesper Hansens rolle i nedlæggelsen af forbud mod at bruge Ravn Bane ApS i Banedanmark,« siger ministeren i en pressemeddelelse udsendt sent fredag eftermiddag.

Han afviser med det samme at give flere kommentarer. Så det står ikke klart, om Jesper Hansen er suspenderet, hvem der skal foretage undersøgelsen, eller hvornår den forventes færdig.

Fredag kom det frem, at ejeren af Ravn Bane, Jesper Ravn, har politianmeldt Jesper Hansen.

Læs også: Nu er også Banedanmarks direktør politianmeldt

Det sker, efter at Københavns Politi i forvejen har sigtet en anden Banedanmark-direktør for embedsmisbrug. Det skyldes, at Banedanmark udelukkede Ravn Bane fra at byde på opgaver.

Læs også: Banedanmark-direktør sigtet for embedsmisbrug

Jesper Ravn afviser erstatning

Jesper Ravn fører også en erstatningssag mod Banedanmark. Den ville Hans Chr. Schmidt gerne afslutte ved at betale entreprenøren et ukendt erstatningsbeløb, men det har Jesper Ravn afvist.

»Det er korrekt, at Jesper Ravn har takket nej til det fremsatte tilbud. Det betyder, at retssagen fortsætter ved domstolene. Kammeradvokaten vurderer de nye oplysninger, herunder om de har betydning for erstatningsspørgsmålet,« afslutter transportministeren sin pressemeddelelse.

Jesper Hansen havde i forvejen bebudet, at han forlader Banedanmark til marts, når hans kontrakt udløber.

Læs også: Tre direktører forlader Banedanmark

Mener du kaldte Jesper Ravn for fantast, at det var en svaghed ved ham, at han tidligere har været politibetjent og derved kun ud på at finde huller i lovgivningen. Og noget med, at Jesper Ravn har "pisset" på et ukendt antal Banedanmark medarbejdere.
Tak for kaffe.

Se denne:

http://ing.dk/artikel/ministerium-indleder...

Er du flink at nævne - du behøver ikke at skrive en telefonbog - hvad transportministeren har gjort galt ved at en indlede en disciplinærundersøgelse mod Banedanmarks adm. direktør, Jesper Hansen, som pludselig ikke havde lyst til at være direktør længere. Mens han sad inde med viden om, at det var ham, der mod reglerne, havde bandlyst Jesper Ravn - og dernæst tørret det af på produktionsdirektøren. Og hvor Banedanmark helt bevidst løj over for Jesper Ravn i den næste mail til ham - det ligger alt sammen på skrift. Apropos "pisse" på folk.
Er det ikke bare dig, som ikke sætter dig ind i, hvad du skriver. Og så løber skrigende bort, når dine teorier bliver kørt over af virkeligheden. Apropos "fantast".
Mvh. JD

  • 0
  • 3