Millionkontrakt til Danish Aerotech
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Millionkontrakt til Danish Aerotech

Kontrakten omfatter overførsel af bearbejdningsteknologi, tegninger og produktions know-how fra Héroux-Devtek Landing Gear division til Danish Aerotech.

»Vi skal producere hydrauliske dæmpningssystemer til Bombardiers passagerfly CRJ og skal levere 1500 enheder om året. Derfor har vi måtte investere i 5-akset højhastighedsbearbejdning for at blive konkurrencedygtige,« fortæller direktør Torben Bøgh Jensen fra Danish Aerotech.

Til produktionen af de hydrauliske komponenter overføres en speciel robotbaseret shoot peening teknik, som skal anvendes til overfladebehandling af komponenterne.

Kontrakten, der er en del af en modkøbsaftale med det danske forsvar, har en værdi på 150 millioner kroner og giver virksomheden håb om kraftig vækst i omsætningen. Danish Aerotech, der har 86 ansatte og en omsætning på 72 millioner kroner har netop vist rekordresultat for regnskabsåret 2000/01 med et overskud på 2,5 mio. kr.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først