Nyt lys på gamle sten: Meteoritterne er landet i København
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Nyt lys på gamle sten: Meteoritterne er landet i København

PLUS.
Agpalilik-jernmeteoritten under transport i Grønland 23. august 1965. Den står i dag foran Geologisk Museum på stålslæden, der blev benyttet under transporten. Illustration: Vagn F. Buchwald

Geologisk Museum har fordansket en fransk udstilling med elementer fra museets egen meteoritsamling og eksempler på dansk forskning.

Det første, der møder en i gården til Geologisk Museum i København, er den imponerende 20 ton tunge jernmeteorit – en af verdens største – som professor Vagn F. Buchwald var med til udgrave i 1965 i Nordvestgrønland.

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.