Mat rådgiver fyrer 70

18. februar 2003 kl. 00:00
Carl Bro har svært ved at få nye opgaver og måtte justere arbejdsstyrken i januar
Artiklen er ældre end 30 dage

2003 startede dårligt for Carl Bro. Det har været svært for landets mandskabsmæssigt største rådgiver at skaffe nye opgaver hjem, og konsekvensen blev taget i januar, hvor virksomheden fyrede 70 af sine over 3000 ansatte. Fyringerne skete især i Danmark.

Carl Bro's administrerende direktør, Jesper Rasmussen, henviser over for dagbladet Børsen til et afmattet rådgivningsmarked som årsag til de udeblevne ordrer, men mener også, at selskabet har været for tilbageholdende med at skære ned på arbejdsstyrken i slutningen af sidste år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

»Vi havde håbet, at der ville komme mere gang i tingene i det nye år, men det er der ikke kommet. Vi er meget kede af det - det er mange dygtige medarbejdere, vi har sagt farvel til,« siger han til Børsen.

Carl Bro har haft problemer med indtjeningen de seneste år. Det fik sidste år virksomhedens svenske konkurrent, Sweco, til at trække et tilbud om at købe Carl Bro for godt en halv milliard kroner tilbage med henvisning til, at Carl Bro's tal ikke levede op til forventningerne. Forrige år fik Carl Bro .et 78 millioner kroner stort underskud. 2002 ventes at blive utilfredsstillende, men dog bedre end 2001

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger