Maskinbygger måtte ty til forsimplet bin-picking
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Maskinbygger måtte ty til forsimplet bin-picking

PLUS.
En ellers standard automationsopgave tog en uventet drejning for maskinbyggeren Egatec, der var nødt til at ty til en forsimplet form for bin-picking for at automatisere en manuel pakkeproces hos Pressalit. Illustration: Egatec

En automationsopgave for toiletsædeproducenten Pressalit endte som Egatecs første favntag med bin-picking – omend løsningen hverken var tilsigtet eller helt traditionel.

Det gælder i automationsbranchen som i livet generelt, at man nogle gange slutter et andet sted, end man forestillede sig. Det var også tilfældet med det robotprojekt, som maskinbyggeren Egatec for nylig

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.