Lynch: Anarkistiske vækster i Aarhus

Vor læser i Randers, hvis daglige arbejdsplads er DSB’s værksted i Sonnesgade i Aarhus, syntes godt om historien om redaktørens yndlingstræ på Dybbølsbro i sidste uge (i modsætning til vort tillægs skriverier om et vist italiensk skodtog):

Kære Lynch.

I disse tider med NSA overvågning, NETS og Se & Hør skandaler og politikere, der slår hinanden i hovedet verbalt (nå, det har de vel egentlig altid gjort) så er det dejligt at læse en positiv historie i Ingeniøren.

Bagsiden har nu altid været den mest troværdige side i avisen (måske skal du ikke vise dine kolleger det). Selv har jeg med blandede følelser fulgt den lange historie om IC4, da jeg er arbejdsmæssigt berørt af fænomenet.

Jeg har i en periode måtte foretage jævnlige besøg på Aarhus kommunehospital og tog derfor turen gennem Aarhus på apostlenes heste. Jeg fik lært flere små sideveje at kende og opdagede, at også her findes en anarkistisk forskønnelse af den indre by med de tætte rækker af byhuse. Se vedlagte billeder af en slags hængebirk og et andet anarkistisk træ.

Vh. Benny Knudsen

– – –

Tak for de fine fotos! Da jeg i sidste uge kørte fra færgen i Aarhus og skulle ud på Havnegade, sad jeg i bilen og svedte i 20 minutter – og ønskede sådan, at jeg var på cykel! Så gik jeg da også glip af byens herligt anarkistiske biodiversitet. /Lynch