LM Glasfiber åbner fabrik i Nordamerika
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

LM Glasfiber åbner fabrik i Nordamerika

Illustration: LM

Vindmølleprojekterne boomer i USA, der i dag er verdens største marked for vindmølleprojekter. Det har fået danske LM Glasfiber til at åbne en ny fabrik i Nordamerika.

Fabrikken kommer til at ligge i Little Rock i Arkansas og skal producere vinger til vindmøller i området. Fabrikken kommer til at beskæftige 1000 medarbejdere over de næste fem år og bliver den tredje fabrik, LM Glasfiber åbner i Nordamerika.

»Ud over at fabrikken er ideelt placeret til at betjene nogle af de områder i USA, der oplever den kraftigste udbygning af vindenergi, var staten Arkansas også i stand til at imødekomme vores ekspansionsplaner. Vi er sikre på, at vi med statens hjælp nok skal indfri vores ønsker og mere til,« oplyser administrerende direktør i LM Glasfiber, Roland M. Sunden.

LM Glasfiber har hovedsæde i Lunderskov i Danmark, men har fabrikker i både Kina, Indien, Canada og flere steder i Europa.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først