LM Glasfiber åbner fabrik i Nordamerika
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

LM Glasfiber åbner fabrik i Nordamerika

Illustration: LM

Vindmølleprojekterne boomer i USA, der i dag er verdens største marked for vindmølleprojekter. Det har fået danske LM Glasfiber til at åbne en ny fabrik i Nordamerika.

Fabrikken kommer til at ligge i Little Rock i Arkansas og skal producere vinger til vindmøller i området. Fabrikken kommer til at beskæftige 1000 medarbejdere over de næste fem år og bliver den tredje fabrik, LM Glasfiber åbner i Nordamerika.

»Ud over at fabrikken er ideelt placeret til at betjene nogle af de områder i USA, der oplever den kraftigste udbygning af vindenergi, var staten Arkansas også i stand til at imødekomme vores ekspansionsplaner. Vi er sikre på, at vi med statens hjælp nok skal indfri vores ønsker og mere til,« oplyser administrerende direktør i LM Glasfiber, Roland M. Sunden.

LM Glasfiber har hovedsæde i Lunderskov i Danmark, men har fabrikker i både Kina, Indien, Canada og flere steder i Europa.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først