Legelaboratoriet inviterer indenfor: Hvad er din bedste ide?

Vi har vist, hvordan et forstørrelsesglas kan gøre din tablet til en projektor, og hvordan sølvpapir og skumservietter kan opgradere din dørmåtte. Og vi har flere projekter på vej. Men vi vil også gerne høre fra dig kære læser.

Læs også: Legelaboratoriet: Byg din egen pap-projektor

Ingeniørens Legelaboratoriet er på udkig efter gode bygge-ideer, der gør livet lidt sjovere eller lettere. Rammerne er så godt som ikke eksisterende, men vi leder særligt efter projekter, som kan klares af bygge-entusiaster i de fleste aldre og ikke koster en formue at realisere.

Læs også: Legelaboratoriet: Byg en trykfølsom dørmåtte

Har du fundet midlet mod årlig plantedød med et snedigt vandingssystem? Har du gennemskuet, hvordan den gamle computerskærm kan genanvendes? Eller har du den gode opskrift på et fjernstyret papirfly, en spiselig omgang modellervoks eller en minihøjtaler ud af køkkenremedier? Så del den her i kommentarfeltet - til glæde og gavn for Legelaboratoriet og alle Ingeniørens DIY-glade læsere.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Der kan laves mange sjove ting med en laser fra en dvd brænder. F. Eks med to harddiske og et sæt pc højttalere kan man lave en X-Y scanner som kan styres fra computerens/mobilens lyd udgang.

Man kan også lave en laser spirograph, ved hjælp af tre motorer og potentiometre til at styre dem. På akslerne af motorerne skal der sidde nogle spejle som laseren kan ramme, men de skal sidde lidt skævt, så laseren bliver kastet i en cirkel når motoren kører.

Har selv lavet bedre dele for nogle år siden. Held og lykke :)

  • 1
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten