Leder: Danmark på Google Earth
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.

Leder: Danmark på Google Earth

Google Earth er et fantastisk stykke software, hvor man som computerbruger kan surfe rundt på hele jordkloden ved hjælp af satellitbilleder i god kvalitet.

Man kan se, hvordan det hele ser ud oppefra og man kan smovse i et væld af ekstra data og informationer om de enkelte steder. Noget er stillet til rådighed af brugere, andet kommer fra professionelle kilder.

Hvis man er bare lidt geografisk interesseret, hvis man skal rejse, eller hvis man er optaget af historie og steder, så er det et dybt fascinerende stykke software, som her er stillet kvit og frit til rådighed fra Google.

Geografiske koordinater på hver eneste plet på kloden knyttet sammen med alt, hvad der findes af tilgængelige data om samme plet… det er simpelthen en af fremtidens allersmarteste og mest logiske måder at navigere i information. Derfor er der heller ingen tvivl om, at Google har rigtig godt fat med dette stykke software, som lige er udkommet i en ny version med endnu flere imponerende muligheder.

Erkendelsen af at Google Earth og af at det generelle princip om geografisk informationssøgning er særdeles stærkt, kan vi i Danmark udnytte til egen fordel.

Lad os rykke hele landet på nettet, lad os gøre det stort. Drop de gammeldags og kedsommelige turistbrochurer, brug i stedet pengene på at tilbyde alle tænkelige informationer om Danmark via Google Earth.