Landbruget: 110.000 hektar lavbundsjord skal tages ud af drift
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Landbruget: 110.000 hektar lavbundsjord skal tages ud af drift

PLUS.
At tage lavbundsjorder ud af drift er det suverænt største tiltag i landbrugets klimapakke. Illustration: Mogens H. Greve / Institut for Akroøkologi på Aarhus Universitet

Landbruget kan reducere CO2-udledningen med 62 pct. i 2030 ved at udtage store mængder landbrugsjord, mener Klimapartnerskabet for landbrug. Forskning og udvikling kan bringe erhvervet helt i mål.

Klimapartnerskabet for Fødevare- og Landbrugssektoren tager de velkendte håndtag i anvendelse, når de vil vise, hvordan erhvervet kan nærme sig et klimamål om 70 procents reduktion af CO2-udledningen i

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.