Konkurrencestyrelsen melder Scandlines til Politiet
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Konkurrencestyrelsen melder Scandlines til Politiet

Rederiet Scandlines AG er blevet meldt til Bagmandspolitet, mistænkt for at have overtrådt konkurrenceloven, da rederiet indgik en aftale med det norsk ejede Easy Lines.

Det er Konkurrencestyrelsen, der har meldt Scandlines til politiet, og det finder Trafikministeriet unødvendigt. I en pressemeddelelse, hvor ministeriet beklager anmeldelsen, ønskes sagen, der hyppigt har været omtalt i medierne, imidlertid fuldt belyst og de ansvarlige draget til ansvar, såfremt konkurrencereglerne er blevet overtrådt. Trafikministeriet ejer sammen Deutche Bahn rederiet Scandlines AG.

Rederiet og ministeriet har tidligere drøftet konkurrenceforhold, hvor flere af rederiets kundeaftaler har vist sig ikke at overholde konkurrencereglerne. I den forbindelse lovede rederiet at forhandle med de relevante kunder og lovliggøre aftalerne.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten