Køb billig DAB-radio på nettet
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Køb billig DAB-radio på nettet

Bunden er gået ud af priserne på DAB-modtagere – i hvert fald i England. I anledning af 100-års dagen for Marconis første trådløse telegram over Atlanten den 12. december sender fabrikanten Videologic en ren DAB-radio i julehandlen til den uhørt lave pris af 99 engelske pund (knap 1.200 kroner).

Den rørende billige DAB-radio blev revet væk og var udsolgt efter bare en halv time. Hvis man har adgang til en postadresse i Storbritannien, er der dog stadig mulighed for at komme på venteliste via en hjemmeside med den meget sigende adresse www.grab1quick.com.

Radioen markedsføres i samarbejde med BBC, og begivenheden støttes af kommercielle engelsk radiostationer, der bringer gratis reklamer de næste 14 dage. Radioen blev solgt i otte udvalgte forretninger, hvor håbefulde købere stod i kø fra klokken seks om morgenen lokal tid.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først