Køb billig DAB-radio på nettet
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Køb billig DAB-radio på nettet

Bunden er gået ud af priserne på DAB-modtagere – i hvert fald i England. I anledning af 100-års dagen for Marconis første trådløse telegram over Atlanten den 12. december sender fabrikanten Videologic en ren DAB-radio i julehandlen til den uhørt lave pris af 99 engelske pund (knap 1.200 kroner).

Den rørende billige DAB-radio blev revet væk og var udsolgt efter bare en halv time. Hvis man har adgang til en postadresse i Storbritannien, er der dog stadig mulighed for at komme på venteliste via en hjemmeside med den meget sigende adresse www.grab1quick.com.

Radioen markedsføres i samarbejde med BBC, og begivenheden støttes af kommercielle engelsk radiostationer, der bringer gratis reklamer de næste 14 dage. Radioen blev solgt i otte udvalgte forretninger, hvor håbefulde købere stod i kø fra klokken seks om morgenen lokal tid.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først