Kinesiske arbejdere er fanget i sammenstyrtet S-togstunnel
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Kinesiske arbejdere er fanget i sammenstyrtet S-togstunnel

Et 75 meter langt og 15 meter dybt krater åbnede sig, da en ny S-togstunnel i går pludselig kollapsede i Hangzhou i Kina.

Nu arbejder 1000 politifolk og brandmænd med at pumpe vand ud fra tunnelen, der er blevet oversvømmet af en nærliggende flod.

I krateret befinder sig 50 arbejdere og 11 køretøjer, der befandt sig på vejen over tunnelen.

»Arbejderne, der sidder fast i krateret, har en meget lille chance for at overleve, fordi krateret er voldsomt oversvømmet,« siger redningschef Wang Guangrong til New Civil Engineer og tilføjer, at vandniveauet på et tidspunkt nåede 6 meters højde.

Entreprenøren, China Railway Construction Group Co. Ltd., har af sikkerhedshensyn stoppet alt anlægsarbejde på tunnelen, der er et led i 70 nye kilometer jernbane fra den ene ende af byen til den anden.

Hangzhou har planer om at anlægge otte S-togslinier, i alt 278 km, inden 2050.

Dokumentation

Artikel i New Civil Engineer

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten