Kig indenfor i B&W-hallerne, hvor grandprixet skal stå

1. marts 2014 kl. 15:0010
Artiklen er ældre end 30 dage

Der er hele 60 meter til loftet i de gigantiske tidligere værftshaller på Refshaleøen, der til maj skal fyldes af 12.000 publikummer til Eurovision Song Contest.

10 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
10
28. april 2014 kl. 11:36

... til at huse 12.000 mennesker, end københavn. Herning har kongrescenteret, men ikke hoteller, spisesteder etc. til at huse 12k mennesker. Karup lufthavn vil også have svært ved at følge med 12k mennesker der skal sendes afsted omkring et meget snævert tidsrum.

9
10. marts 2014 kl. 14:28

Skal gerne indrømme at jeg er jyde.... Men har absolut ingen interesse i MGP

Syntes dog dette indikere at MGP død pine mig skal afvikles i KBH uanset prisen, på tros af der findes en del steder i Danmark som også kan rumme 12.000 + publikummer.

Det er naturligvis godt for beskæftigelsen, men spørgsmålet er nok om disse penge ikke kunne være brugt til noget mere fornuftigt og længere varigt gavn......

8
8. marts 2014 kl. 09:41

misbrug af ressourcer og kapital.

Der må være en række steder, hvor en sådan "finkulturel" aktivitet kunne finde sted uden at man skulle ofre en formue på det...

Man tænker lidt at det er for at stikke nogle penge i hænderne på nogle entreprenører og bagefter dem, som beholder hallerne.

Det var metoden man brugte i Gentofte til at brænde de mia kr af fra salget af NESA stort set uden nogen som helst reel merværdi for de almindelige borgere.

7
5. marts 2014 kl. 23:27

Har hørt at her om et par dage begynder man at banke små plastik rør ned i jorden rundt om hallerne... det skulle efter sigende helt kunne stoppe forfaldet og nærmest begynde at forny hallerne...

6
2. marts 2014 kl. 14:02

Umiddelbart ser det ud til, at man giver blaffen i enhver form for brandsikring. Der er ubeskyttede, bærende stålkonstruktioner, der er tilsyneladende ingen brandventilation og ingen sektionering med brandgardiner. Hvor er Beredskabsstyrelsen henne i denne sag? Har de overhovedet været konsulteret? Kan man forestille sig at proppe tusinde af mennesker ind i disse lokaler uden den simpleste form for sikkerhed? Det ser heller ikke ud til, at afstandsforhold til nødudgange kan overholdes, når man ser den lange, ubrudte facade. Jeg er, som Børge Jensen, i tvivl om, at det hele kan sikkerhedsgodkendes inden udløbsdatoen. Bare det ikke går som den nye storlufthavn i Berlin.

4
2. marts 2014 kl. 09:36

I vore moderne tider var det nemmeste da at være ligegalde med de direkte tilskuere, og blot sørge for at det "globale" publikum fik et simuleret frit udsyn, hvor søjler og andet forstyrrende først blev fjernet digitalt fra tv-signalet.

3
1. marts 2014 kl. 23:32

Nu må de ansvarlige bede til:

  1. at hele molevitten kan sikkerhedsgodkendes til de mange deltagere og tilskuere inden udløbsdatoen.

  2. at der er en rimelig sandsynlighed for, at den øvre scenelyskonstruktion ikke under den tilføjede overvægt braser ned i hovedet på det sagesløse publikum.

  3. at det ikke styrtregner, så regnens trommen på taget overdøver skønsangen (nogle vil sikker mene, at det vil være et plus).

  4. at østenvinden ikke bliver fremherskende, så slamstanken fra Lynetten oser om kap med scenetågegeneratorerne.

Spændende projekt, men en smule uambitiøst kun at fjerne 3 søjler mellem hallerne - eller har realismen indhentet DR?.

Pyt - god vind herfra.

Og kunne ING ikke sætte dato på de viste fotos, nu da det er klart for enhver, at projektets heldige udfald er et meget snært kapløb med tiden.

2
1. marts 2014 kl. 21:22

Havde det ikke været bedre at lave den om til en fast forankret del af koncerthallerne, i København. Så koncerter der nu afholdes i parken, vil blive afholdt i B&W hallerne i fremtiden. For at lave noget så dyrt, for en begivenhed, er vanvid.

1
1. marts 2014 kl. 18:28

Den anden side, udvendigt, er så meget mere spændende...

PS Man kan skimte CS's teststand i baggrunden på det sidste billede og deres haller ligger på den anden side af disse store haller.