Bredside til robotingeniører: Humanister vil gøre robotter sociale
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bredside til robotingeniører: Humanister vil gøre robotter sociale

PLUS.
I dag er der ikke meget social intelligens i de forskellige typer transportrobotter, der færdes blandt mennesker på fabrikker og hospitaler. Og vejen til egentligt ‘socialt intelligente’ robotter er både lang og kringlet, mener mange eksperter på området. Illustration: Ingeniøren

Danske forskere vil inddrage humanister i udviklingen af robotter med sociale egenskaber. Andre mener, AI-teknologien slet ikke er klar til robotter med ‘social intelligens’.

Hvor ofte bliver det, du siger, misforstået af et andet menneske – og omvendt? For de fleste af os sker det ret tit. Det kan være nuancer i sproget, kropsholdningen eller simple fejlfortolkninger af enkelte

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.