Jens Oddershede valgt til ny formand for Rektorkollegiet
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jens Oddershede valgt til ny formand for Rektorkollegiet

Det skriver Rektorkollegiet i en pressemeddelelse torsdag.

Rektorkollegiet består af rektorerne for landets 12 universiteter, og Jens Oddershede vil som formand arbejde for en endnu tættere dialog med ministerier og organisationer om, hvordan de 12 universiteter bedst bidrager til udvikling af det danske samfund og erhvervsliv.

»Vi har 12 gode og også meget forskellige universiteter. Forskellene er en styrke, og det er vigtigt, at ledelsen på de enkelte universiteter nu får det nødvendige råderum delt til at gå i en åben dialog med alle universitetets interessenter og valg af ambitiøse og realistiske mål for det enkelte universitet og dels til selv at vælge, hvilke midler, der skal føre til målet,« udtaler Jens Oddershede i pressemeddelelsen.

Han afløser som nævnt indledningsvis den hidtidige formand Linda Nielsen, der ikke fik forlænget sin ansættelse som rektor for Københavns Universitet og derfor heller ikke kan sidde som formand for Rektorkollegiet.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først