Jagten på aprilsnar: Har du fundet en teknisk nar?
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jagten på aprilsnar: Har du fundet en teknisk nar?

En mobilmast. Som ikke får slukket for strømmen i spareøjemed ... Illustration: Privatfoto

De ligger over alt på nettet i dag på store som små sites - aprilsnarrene. Bevares, nogle bedre end andre.

De største danske mediers aprilsnarre er formentlig allerede blevet vendt under morgenens snak omkring kaffemaskiner og andre maskiner. Men der er gået så meget sport i at hoppe lidt let på nyhedsstrømmen for et øjeblik, at man skal læse alt med kritisk sans på denne dag. Ikke mindst, når 1. april nu falder på en fredag. Det gælder også alle mulige tekniske sites og nyhedsudbydere.

Så derfor: Byd ind med de aprilsnarre, du mener at være faldet over i dag. Så samler vi op på det, når dagen nærmer sig sin afslutning, og fupforsøgene er røget ned ad listerne.

Et lille eksempel til inspiration: TDC Group har via deres presseafdeling meddelt, at firmaet vil slukke mobilmasterne en time i døgnet for at spare på strømmen.

Skriv i kommentarsporet herunder, og husk at sætte linket ved.

sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først

Det er kun formiddag - vent til sidst på dagen opgøre, hvad der er fup og fakta. Det med aprilsnar er ved blive ødelagt ved at medierne er for hurtig til komme med oversigterne.... der skal have en mulighed for at narre så mange som mulig...

 • 6
 • 0

Altså, når jeg læser informations artikel, så er der noget som ikke stemmer. Forklaringerne er jo så himmelråbende latterlige, at det må være en konstrueret artikel. Jeg tænkte også at ja, det vidste vi jo godt, at den forreste mølle æder sin del af energien. Men, at det skulle være noget som vindmølle operatørerne ikke vidste??? naaaj, den må Information længere ud på vandet med.

Jeg kunne forstå det, hvis det var Svenskerne som beklagede sig over at Danmark tager det meste af energien ud af vestenvinden, så der ikke er noget tilbage til de svenske forbrugere. <satire> Sverige er jo som bekendt i bekneb med el, efter at Barsebäck blev lukket </satire>

 • 2
 • 0

Ja, så havde der jo været noget sjov ved det, Jens Henrik Sandell. :) I min verden skal det være hovedpointen, der er falsk/skæg, for at der er tale om en ordentlig aprilsnar. De må lige stramme lidt op på den humoristiske sand inde på Informations redaktion. ;-)

 • 0
 • 0

Den eneste dag på året, hvor mennesker kritisk gransker det de læser på internettet, før det accepteres som sandt.

 • 3
 • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten